CLIC

La mostra de fotoperiodisme jove Clic

El Clic recull una selecció d'obres fotogràfiques de joves autors catalans, el denominador comú dels quals és la sensibilitat pels temes socials.

La Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i l'Associació Diomira convoquen anualment la mostra de fotoperiodisme jove Clic, en el marc del Festival Off Perpignan que se celebra de forma paral·lela al festival Visa pour l'image.EXPOSICIONS

 NOTÍCIES

S'inaugura el Clic'15 de fotoperiodisme jove

Aquest dimecres dia 2 de setembre es va inaugurar l'exposició "Clic 2015 de fotoperiodisme jove2 en el marc de la Visa Off, a la Casa de la Generalitat de Catalunya de Perpinyà, que enguany amplia el seu espai expositiu per presentar el treball de la beca de 2014.

Van presentar l'acte el Director General de Joventut, Toni Reig, el Director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, Josep Puigbert, el President de l'Associació Diomira i Director del Clic, en Josep M. Villena, els membres del Comité de Pilotage del Visa Off, Jean Saleilles i Aminda Queralt, el tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Perpinyà, Brice Lafontaine, la Coordinadora Territorial de Joventut de la Generalitat de Catalunya a Girona, Anna Prior, en Jaume Roure, i la presència d'alguns membres del jurat com són Eduard Bertran, Josep Puigbert, Josep Rigol, Ricard Julià i Josep M. Villena.

A més dels parlaments en que es va recordar les figures d'en Miquel Galmes i en Paco Elvira, en Guillem Costas va presentar "Humans of Barcelona", guanyador de la modalitat audiovisual del Clic 2015, es va projectar "L'Antònia, la lluitadora feliç" d'Arianna Giménez que és una menció del jurat, i en Javier Corso va exposar el treball "Fishshot", becat el 2014.

Finalment es van lliurar els premis i diplomes a les i els participants del Clic 2015, que aquest any s'ha tematitzat al voltant dels fotoreportatges que podeu trobar a aquí

Bon Clic 2015 !